Miért ne lehetne grillezni egy Audi A7-ben?

Utánfutóként kezdett új életet a totálkáros Audi A7

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kevés stílusosabb utánfutó létezik egy félbevágott luxusautónál, a grillsütőnek köszönhetően a kerti partik elengedhetetlen kelléke lett az A7.

Valódi reinkarnációban lehetett része ennek az Audi A7-nek. Az ötajtós luxusautó egy baleset következtében vesztette el az első felének épségét, ám a bontó helyett új életre kelt, legalábbis a hátulja. A karosszériát a hátsó üléseknél és a C oszlopnál elvágták, majd egy fém keret segítségével utánfutót faragtak belőle. Az autó stílusához méltó módon nem lomok hurcolására használják a vontatmányt, hanem a kerti partik díszvendégeként tekintenek az A7-re, mivel a hátsó ülések helyére grillsütők kerültek.
Hirdetés
Hátulról egyáltalán nem tűnik fel a turpisság, onnan nézve egy gyári állapotú Audi A7 néz vissza, a stílusosság jegyében a tulajdonos még a légterelőt is nyitott állapotban hagyta, bár sok leszorító erőre nincs szüksége az utánfutónak. A kipufogócsövekkel is rendelkező utánfutón azért találni finom utalást, a rendszámon a BBQ betűk olvashatóak, amivel a barbecue sütési eljárásra utal a tulajdonos. A gyári alufelniken guruló vontatmány esetében arról ugyan nem készültek fotók, hogy a csomagtérajtó nyitható-e, de ha igen, akkor a kerti partikhoz szükséges jó pár rekesz sör gond nélkül elfér a gyárilag 535 literes csomagtartóban, amelyek a sötétített üvegezésnek hála lassabban is melegszenek fel. A tulajdonos ötletességének hála az A7 egy része megmenekült a bontótól, ezáltal pedig kevesebb hulladék is keletkezett, sajnos itthon egy ilyen egyedülálló vontatmány nem lenne legális a közúton.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?