Miért néz mindenkit hülyének Lázár János?

Duplájába kerül Lázár János új autója, az Audi A6 Allroad Quattro

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elhíresült autós ügye után Lázár János új kocsiját inkább bemutatta a sajtónak. Csak az árát tudta rosszul...

Még saját párthívei körében is kiverte a biztosítékot Lázár János luxusautója. A botrány kipattanása utáni ködösítés, és különösen a lézerblokkolóval kapcsolatos pökhendi nyilatkozatai tovább rontották a helyzetet – így Jánosunknak (nyilván nem önszántából) le kellett mondania a Lamborghini motoros luxus-Audi érzésről. Most, hogy új autóba ült, új kommunikációs taktikát is bevetett: nem várta meg, amíg össznépi vadászat indul kocsija lefényképezésére, és nem hagyott teret a találgatásoknak, inkább meghívta a Blikk munkatársait egy kis próbaútra[/url] az immár saját pénzén vett autóval. Ez eddig szép és jó.
De! Ha már nyilvánosság, akkor miért kellett az autó értékének úgy a felét letagadni? Talán János (és tanácsadói, esetleg Főnöke?) szerint egy hétmilliós használt Audi már nem szúrja annyira az emberek szemét, mint egy tizennégymilliós? Mert bizony a bemutatott Audi A6 Allroad Quattro 3.0 TFSI németországi jellemző ára (45 000 euró) megfejelve a regadóval (1,4 millió forint) és az üzembe helyezés költségeivel ennyire jön ki. Úgy látszik, nem sikerül megérteni, hogy nem az autók árával van a baj, hanem a felfogással. Uraim, innen üzenem: még ha sokszor Önök biztosan úgy is gondolják, akkor sem vagyunk mind hülyék!
"Helyreigazítás: Lapunk 2011. március 17. napján közölt 'Duplájába kerül Lázár János új autója, az Audi A6 Allroad Quattro/Miért néz mindenkit hülyének Lázár János?' című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Lázár János hazudik új autója árát illetően, illetőleg valótlanul keltettük azt a látszatot, mintha Lázár János új autója értékének felét letagadta volna."
További részletek
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 18:34
  Permalink

  És ilyenkor a Zorbán megsimogatja a buksiját és beír neki egy piros pontot? Vagy csak megdícséri, hogy jóvan, Janikám! Csak így tovább! Nincs szükséged neked arra, hogy ez a leszegényedett város lízingeljen autót, aztán a hátad mögött kibeszéljenek, hogy ráadásul még a 10%-okat is kiköveteled magadnak, mint régen a nagyurak a tizedet. Mit régen, mit nagyurak! Te vagy a nagyúr és egyben a hadúr! Hajrá, Janikám!

  Esztergomról csak annyit: egész egyszerűen érthetetlen, ami ott folyik, hiszen az az ember elmebeteg…! De az sem világos előttem, hogy a mostani polgármester asszony miért veszi magát körül régi fideszes dolgozókkal, akik a háta mögött felmondanak a munkatársaknak…, szóval ott valami nagyon nem világos!

 • 2017.10.31. at 18:34
  Permalink

  Nemcsak Lázár néz hülyének mindenkit, hanem az egész Fidesz… És hogy ki hazudik? Nos, ezen el lehetne vitatkozgatni, de nem érdemes.
  A Fidesznek valóban nincs sok ideje hátra, ha így folytatja, az interneten már sok-sok felhívás kering tüntetésre, állampolgári engedetlenségi mozgalom megindítására.

  És ha már a hazugságnál tartunk, nézzük már meg Papcsák úr 20 milliós autóját is, amely árán hány nyugdíjat is lehetett volna felhozni az infláció szintjére???

  De a Fidesz ugye megtartotta igéretét az inflációval kapcsolatban: végül is tényleg lejjebb ment az ára az LCD, a LED és a Plazma tv-knek! Hogy a kenyereké 50-80%-kal feljebb?

  Hát ezeknek a szemét nyuggereknek semmi sem jó már? Azt a mindenit! Nemhogy örülnének a tv árak csökkentésének, valami bajuk mindig van…:-)

 • 2017.10.31. at 18:34
  Permalink

  mi van, fáj az igazság, szerkesztő elvtárs?! vagy véleménydiktatúra van, a más, esetlegesen a magukat újságíróknak gondolókkal szemben kritikus véleményeket elnyomja az autónavigátor.hu? elmagyarázhatnád, kissferenc, h mi sértette szted a felhasználási feltételeket v a szabályzatot, konkrétan, pontokba szedve, hivatkozással!

 • 2017.10.31. at 18:34
  Permalink

  naggggyon bátor vagy kissferenc, de amit írtam továbbra is érvényes, nézz már utána, te újságírófenomén, h ki állította a Blikk, v Lázárék, h ennyibe került az autó

  mást lehet pocskondiázni, de ha vki téged kritizál, az már nem tetszik? sajtószabadság, ehh

 • 2017.10.31. at 18:34
  Permalink

  Te kissferencke, mi vagy te, újságíró vagy egyszerű lókupec? Esetleg szanyitibori médiahisztis mélységekbe vágyakoztál? Honnan veszed, hogy a 7 milliós ár nem a Blikk becslése? És nagyon jól tudjuk, mit össze nem hadoválnak a bulvárlapok. És te erre alapozol egy gyűlölködő cikket?! Kösz, eddig olvastam az autónavigátor.hu-t, a továbbiakban kerülöm az oldalt, mert ha a többi információ és adat is ilyen megalapozott lehet mint ez a mostani fröcsögés, akkor tényleg nem érdemes időt fecsérelni rá.

  gyurikám, te pedig mint merő szánalom: a bizonyítékaiddal légy szíves fáradj be az ügyészségre, ha egyáltalán a prolizsugorban szenvedő agyad tudja értelmezni ezt a szót. ha meg nem teszed, mert nyilván nem vagy semmilyen valódi tény birtokában, akkor neked kuss a neved mostantól

 • 2017.10.31. at 18:34
  Permalink

  Lázár Jánost HÓDMEZŐVÁSÁRHELY KÖRNYÉKÉN A 10% EMBERNEK HÍVJÁK A HÁTA MÖGÖTT! AKI NEM TUDNÁ MIT JELENT—MINDEM MUNKÁBÓL ENNYIT KELL LEJATTOLNI —ÍGY BŐVEN TELIK ILYEN KOCSIRA!!!!! MEG KELL NÉZNI KIK NYERIK A MUNKÁKAT UTÉPÍTÉS KÖZMŰ (közgép zrt)
  A FIDESZ NEM TANUL AZ MSZP KUDARCÁBÓL ÍGY NEKI SEM JÓSOLOK HOSSZÚ KORMÁNYZÁST. ARROGÁNSAK ÉRINTHETETLENNEK TARTJÁK MAGUKAT( LÁSD ESZTERGOM )
  ÉS ŐK IS SZÉTLOPJÁK AZ ORSZÁGOT!!!!

Vélemény, hozzászólás?