Minden eddiginél dögösebb lesz az új Need for Speed!

Megérkezett a Need for Speed Heat első trailere!

Tudjuk, hogy mit fogsz kérni karácsonyra: vadító autókkal és még több utcai versennyel érkezik novemberben a Need for Speed Heat! Ott lesz vajon a karácsonyfád alatt?

A Need for Speed igazi kuriózum, az egyik legrégibb játék az autóversenyes kategóriában. Története egészen az 1990-es évek közepéig nyúlik vissza, amikor a gamerek még PC-n, és a Play Stationön rótták a köröket. A mostani szériát megelőzően 2017-ben jött ki a játék legutóbbi verziója, de a trailer alapján mind a grafika, mind az autók egészen új szintre emelkedtek. Maga a történet, az utcai versenyzők vs. rossz rendőrök maradt ugyanaz, de közben a járgányok még inkább testre szabhatóbbá váltak, és a pletykák szerint az autóválaszték az amerikai izomjárgányoktól az olaszok egzotikus szuperautóiig terjed.
Hirdetés

Ami talán felróható a készítőknek, hogy a rendőrautó még mindig az ikonikus Ford Crown Victoria modell, amelynek már 8 éve befejeződött a gyártása, és olyan autók vették át a helyüket, mint a Dodge Charger és a Ford Taurus – kivéve a játékban. A Need for Speed Heat november 8-án jelenik meg PC-re, Play Stationre és az X-box One-ra is. Most pedig jöjjön maga a trailer:
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?