Minden idők legnagyobb dugója lehet vasárnap Budapesten

Rekordnagyságú autós felvonulást ígérnek, rekordnagyságú torlódás várható a fővárosban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha nem lett volna elég a hétköznapi dugóban senyvedés, vasárnap sanszosan ismét lehet majd araszolni, autós demonstráció blokkolhatja a főváros számos útvonalát.

Vasárnap, azaz október 20-án délelőtt 11 óra magasságában érhet Budapestre az a minden idők legnagyobb autós demonstrációjának ígért tüntetés, amely a főváros számos főbb útvonalát is megbéníthatja. Aki közlekedni és nem dugóban állni kíván autójával, minden bizonnyal jobban jár, ha elkerüli a demonstráció menetét, a BKK is módosítja néhány járatának útvonalát, s még többön torlódást jelez előre.
Hirdetés

A demonstrálók útvonalán (Grassalkovich út—Helsinki út—Soroksári út—Ferenc körút—József körút—Rákóczi út—Kerepesi út—Hungária körút—Róbert Károly körút—Árpád híd—Pacsirtamező utca—Nagyszombat utca—Bécsi út—Vörösvári út—Árpád híd—Róbert Károly körút—Váci út—Dózsa György út) nem csak tumultusra, forgalmi korlátozásokra is számítani kell majd. A konvoj a Dózsa György úti célba érkezése után, várhatóan 15:00 és 18:00 között a Dózsa György út Ajtósi Dürer sor felé vezető sávjában fog majd várakozni, utána oszlik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?