Minden Suzuki tulaját várják Zánkán!

Két- és négykerekű Suzukikat, valamint rajongóikat toborozzák Zánkára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Suzuki Klubok Egyesülete a Magyar Suzuki támogatásával az 5. Nemzetközi Suzuki Találkozót Zánkán, az Ifjúsági Központban rendezi meg.


Nem lesz hiány márkatalálkozókból augusztus utolsó hétvégéjén. A Lada Club Hungary ugyebár Soltvadkerten várja rajongóit, a ma már sokkal népesebb táború Suzuki Klubok Egyesülete pedig 5. Nemzetközi Suzuki Találkozóját rendezi meg Zánkán, az Ifjúsági Központ területén.
A már-már szokásosnak tekinthető márkatalálkozó-program pénteken veszi kezdetét, az elszántabbak már aznap elfoglalják szállásukat, hogy a szombati fő nap elején ott állhassanak a szépségversenyen, résztvehessenek a hangnyomás-versenyen, vagy végignézhessék a rali-bemutatót. Mivel a víz Zánkán adott, s a Suzukinak hajós kötődései is vannak, Suzuki Marine termékfelvonultatás és sárkányhajó verseny is lesz. Az elvadultabb programpontok, drift, autó-limbó helyét itt a családibb események váltják ki, sminkbemutató, főzőverseny, sztárfellépők sora - Hevesi Tamás, X-Faktor Kocsis Tibor és a Háttér Band - szórakoztatja majd a közönséget, valamint ott lesz még a Dumaszínház képviseletében Dombóvári István és Janklovics Péter is. A látogatók talán az utolsó kánikulai hétvégén töltődhetnek fel - nem csak a nap, az élmények által is, miközben autójuk gőzmosással és egyéb kezelésekkel újulhat meg a helyszínen.
Hirdetés

A belépés díjtalan (egyes programpontok, például a szépségverseny vagy a hangnyomásmérés azonban már fizetős), a rajongóknak augusztus 25-én szombaton 10 órától ajánlott benézni a Zánkai Ifjúsági Központba. Nem csak a suzukisokat, az érdeklődőket is várják, akiket igyekeznek majd természetesen autó- és motorpróbával meggyőzni a kitelepült kereskedők a márka kvalitásairól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?