Mindenki bámulja a kidekorált kispolskit

Az első Polski 126 már megkapta matricáit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokan furán néztek a hirdetési céllal keresett Kispolszkikra, a matricázott példány azonban mindenkit meggyőz.


Sok kolléga fintorral az arcán kérdezte, hogy teljesen komolyan gondoljuk-e, hogy Kispolszkikat vennénk. Aztán az első megvásárlása után egy részük meggyőződött, valóban nem vagyunk normálisak, így azon már alig lepődtek meg, hogy hirtelen vettünk még kettőt. Most azonban fordult a kocka, vállainkat veregetve szaladtak át az irodában, amikor meglátták a Zöld Pardon vidám matricáit az elsőként megvett, stílusosan zöld Kispókon.
Tényleg feltűnő és egyben jópofa "A leghosszabb nyári fesztivált" hirdető mobil reklámhordozó, mely egyébként - mint azt a vásárlásokról írt cikkekben kiveséztük, a legolcsóbb közlekedési alternatíva, és így egyben a legolcsóbb mozgó cégér is. A grafikai stúdió munkájával a Polski fokozottan mosolyfakasztó lett, mivel a járgányban alapból van egy kevés kellemes retrósság, az erre tett felirat messze nem olyan ordító és emiatt zavaró, mint például egy teherautóra tett transzparens. A felmatricázott Polskit látva már mindenki elismerően bólint, tényleg jó ötlet volt a Polákvásárlás, olcsó, jópofa reklámhordozó és még a városi közlekedésre is kiváló. Kell ennél több?!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?