Mintaszervizt nyitott a Continental Budapesten

A 72-es szám köré épül a Continental Centrum

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Messze nem csak gumiabroncsokat gyárt a Continental, a biztonságos közlekedésért temérdek asszisztensrendszert is készítenek, most pedig már a nevükkel fémjelzett minőségi gyorsszerviz is van hazánkban.

Számos alkalommal írtunk már arról, hogy a Continental messze nem csupán élvonalbeli abroncsokkal, egyre komolyabb asszisztensrendszerekkel is szolgálja a közlekedésbiztonságot, de például a ma divatos lágy hibridrendszereket is már évekkel ezelőtt kínálta. A márka szavai és a tapasztalatok szerint is egyet jelent a nevük a minőséggel és a megbízhatósággal, ezt pedig a fejlesztéstől a szerelésig nyújtani kívánják, ezért a héten hazánkban is megnyitották első úgynevezett flagship store, azaz mintaüzlet műhelyüket, a Continental-Centrumot, ami egyrészt minden igényt kielégítő abroncskereskedés és szerviz is lesz, másrészt oktatási központ, illetve az abroncsokon túl márkafüggetlen gyorsszerviz.
Hirdetés
Elsősorban a 3-10 éves autókra és motorkerékpárokra céloznak, mint azt Pócsik László társtulajdonos a megnyitón elmondta, a minőség és a profi kiszolgálás érdekében csakis mesterszerelőket alkalmaznak, külön specializált szakember áll rendelkezésre a személyautókhoz, a terepjárókhoz és a motorkerékpárokhoz is, továbbá náluk munkafelvevő helyett szerviztanácsadó fogadja az ügyfeleket. A közelgő gumiváltási szezonban is 72 órán belüli időpontot ígérnek, s a 72-es szám az átvizsgálási lépéseknél, illetve a motorkerékpárok gumivisszavásárlási garanciájában is visszaköszön: aki két új Continental gumiabroncsot vásárol és szereltet motorkerékpárjára, 72 órán belül visszaviheti azokat, ha mégsem lenne elégedett velük. Mint azt Pócsik László elmondta, bátran vállalják ezt az opciót, nem nagyon számítanak panaszos ügyfélre. Fontos hangsúlyozni, hogy a prémium abroncsszervizből csakis a közlekedésre maradéktalanul alkalmas autókat fognak kiengedni, ráadásul több aprósággal is segítik a tulajdonosokat: kérésre hozom-viszem szolgáltatással, azzal pedig mindenképp, hogy tiszta autót adnak vissza minden esetben. Mint azt Rábai Dániel, a Continental Hungária ügyvezetője elmondta, nem azért javasolják minden autósnak a szezononkénti gumiváltást, hogy több abroncsot adjanak el, hanem azért, mert az évszaknak megfelelő abroncs minden esetben jobb jellemzőkkel bír, ráadásul nyáron a téli abroncs tönkremegy, megég - ezt természetesen saját tesztjeink is több ízben alátámasztották már. Berzai Zsolt alezredes, ORFK OBB főtitkára még plasztikusabban fogalmazott: tavaly 602 ember veszítette életét közúti balesetben, ahhoz, hogy ez csökkenhessen, a közlekedés minden résztvevőjének közreműködésére szükség van: az autók tavaszi felkészítése legalább olyan fontos, mint a téli. A Continental Centrum a szezonális átvizsgálásokban gond nélkül tud segíteni, de mint azt Pócsik László elmondta: nem kívánják elvenni a márkaszervizek kenyerét, ha például egy szenzort kell kalibrálni, azt már nem feltétlenül fogják ők megtenni. Ugyanakkor minden esetben ügyfélélményt kívánnak nyújtani, ha másként nem, legalább azzal, hogy megkeresik azt a szervizt, amely az adott problémát orvosolni tudja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?