„Mintha ágyúból lőttek volna ki”

Életre szóló élményt okozott a Nissan Juke-R

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Magunk is kipróbálhattuk a Nissan Juke-R-t, s a SportVerda CsodaVerda című műsorának köszönhetően a gyömrői Speciális Szakiskola egyik tanulója is életre szóló élményt kaphatott általa.

Még júniusban Magyarországon járt az egy évvel ezelőtt még talán az alkotók gondolataiban sem létező Nissan Juke-R. Szerencsére volt módunk kipróbálni a menetdinamikájával a legkomolyabb sportkocsikkal mérkőző, ám mindnél egyedibb megjelenésű fenevadat.
Óriási élmény volt számunkra is, a SportVerda csapata pedig a gyömrői Speciális Szakiskola egyik tanulójának szerzett örömet a Juke-R által. Attilát elsőként Lipcsei Betta, a Sport TV műsorvezetője autóztatta - egy utcai Nissannal - a Hungaroring Vezetéstechnikai Centrumában, majd következhetett a Juke-R, a számára lezárt pesti alsó rakparton. Mit érzett Attila a 3,7 másodperces 100 km/órás gyorsulás közben? „Minta ágyúból lőttek volna ki” - nyilatkozta a 485 lóerős teljesítménytől kissé megilletődve.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?