Mintha gyári lenne. Itt a holland kombi Tesla!

Kimondottan jól sikerült a RemetzCar kombi Teslája

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kombi, vagy shooting break, szinte mindegy, utóbbi a ma divatosabb szóhasználat. A Tesla viszont nem tervezte egyiket sem, még jó, hogy valaki csinált a Model S-ből.


A Teslánál nem látták túl sok értelmét egy kombi, vagy shooting Break modellnek. Akinek nagy autó kell, annak ott a Model X. Az S-re viszont még ráképzelni sem volt nehéz a puttonyt, a forma alapból annyira jó, hogy valószínűleg kupéként és kabrióként is kimondottan jól mutatna. A holland RemetzCar viszont meg is építette a kombit, ők azok, akik még halottaskocsit is építettek Model S-ből, de az alap profiljuk szerint nyújtott limuzinokat készítenek luxusszedánokból.
Hirdetés

A hollandok kombija jobban sikerült, mint a kutyás bácsié, bár tény, hogy funkcióját az is ellátja és nem csúnya. Ellenben itt azért többet foglalkoztak a részletekkel és a formákkal, hisz máshoz nem nyúltak, a hajtás maradt. Lendületes lett a hátsó ív, látványosan magasabb a feneke, mint alapból, változtattak picit a hátsó ajtók ablakain, valamint megnyújtották az ablakkeretet hátrafelé. A folyamatosan vastagodó króm díszítés jól mutat, kellően kiemeli a lényeget, mégsem érezzük túlzásnak. A RemetzCar Teslájából egyelőre csak ez az egy van, de azt ígérik, lesz egy 20 darabos sorozat, így pár tehetős érdeklődőnek lehet egy az át is emblémázott Teslából.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?