Mire készül Vettel az Infinitivel?

Besegít a Red Bull az Infinitinek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre csak reklámértékű az Infiniti jelzés a Red Bull csapat F1-es versenyautóin, de eme kapcsolatban több a lehetőség a marketingnél. A sajtóban már titkos projektről suttognak.

Sebastian Vettel, a Forma-1-es Red Bull csapat fiatal világbajnoka az Infiniti márka nagykövete, és ilyen titulusában már szórakoztatta a közönséget egy kis élményautózással - a Kínai GP ideje alatt, amiről mi is beszámoltunk.
Most az a hír járja, hogy a Red Bull szponzor japán luxusmárka nem csak reprezentálásra, de komolyabb szerepre is felkérné a tehetséges versenyzőt: ahogy anno Michael Schumacher a Ferrarinál, úgy Vettel hasonlóképpen részt venne az Infiniti modellek fejlesztésében, konkrétan egy igazán sportos autó megvalósításában. Hogy melyik típuson alapulna a Seb által kezelésbe vett különkiadás, azt még homály fedi. Mi csupán érzéseinkre hagyatkozva leginkább egy G kupét tippelnénk, hiszen ebben megvan az Infinitihez illő luxus, elegancia és sportosság kellő vegyülete, ami remek kiindulópontnak tűnik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?