A weboldalunk külső szolgáltatója karbantartási munkálatokat végez szerverein július 25 23:30 és július 26 06:00 óra között. A karbantartás érintheti az oldal szolgáltatásait és elérhetőségét ez idő alatt. Megértésüket köszönjük!

Mit keres a szőke, a barna és a fekete a Nürburgringen?

Két lány és egy Twingo RS a versenypályán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

És még két apróság: a vízzel teli akváriumot és az aranyhalat eddig meg sem említettük. Önök szerint mi sülhet ki ebből?


Még áprilisban tette fel a Renault a Twingo RS bevezető kampányának részeként azt a videót, melyben a gyári szakemberek és a tesztpilóta megmutatják a helyi vagányoknak, hogyan kell bowlingozni az autóval. Ezzel egy időben a facebookon megkérték rajongóikat, hogy találjanak ki olyan hasonló feladatot, kihívást a kisautó sportváltozatának, amiben mind vidám, mind sportos karakterét megmutathatja. Végül azt a szinopszist találták megvalósításra érdemesnek, mely szerint két nő, egyikük egy akváriummal a kezében körbemegy a Twingo RS-sel a Nordschleifén.
Hirdetés
A film főszereplői a következők: Jenny, a modell, Red Bubulle, az aranyhal, a vízzel telt, gömbalakú akvárium, a Twingo RS és persze a sofőr, Margot Laffite. Ő nem más, mint az 1974 és 1986 között 176 F1-es futamon 7 pole pozíciót és 6 győzelmet begyűjtő, 1997 óta pedig a TF1 csatorna Forma-1-es szakkomentátoraként dolgozó francia versenyző, Jacques Laffite lánya. Margot nem esett messze az apukájától, hiszen szintén versenyez, többször ment a havas Andros Trophée-n, és az Eurosportnál és az AB Moteurs-nél is vezet autós műsort. Ezért Jenny akár teljes nyugalomban is végigülhetné a 20 km-es kört, ehelyett azonban...
Inkább nézzék meg a videót!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?