Mit szólnál egy új Opel Rekordhoz?

Az Opel csúcsmodellje lehetne ez a rajzokon szereplő új Rekord

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Opel csúcsmodelljeinek nevei folyton változtak, jelenleg az Insignia a legnagyobb, de mi lenne, ha visszatérne a Rekord, ráadásul még nagyobb karosszériával?


Az Opel csúcsmodelljeinek neve folyamatosan változik, Az Insignia most éli második generációját, a Vectra nevet nyugdíjazták vele, ami előtte három generációt élt meg. Szintén eltűnt az Omega név is, pedig 1987-ben még Év Autója díjat is nyert, de ugyanígy eltűnt a Senator és a Rekord elnevezés is. Utóbbit viszont most újra láthatjuk, méghozzá néhány elég gyárinak tűnő rajzon, melyeken egy új csúcsmodellt láthatunk az Opel legutóbb bemutatott formanyelvébe öltöztetve.
Hirdetés

A rajzoknak viszont semmi közük az Opelhez, egy külsős dizájner készítette őket szabadidejében, ám Luis Carlos Moreno ötleteiből temérdek megoldást átvennénk az Opel helyében. Az új Rekordot az Insignia fölé pozicionálná, a jelenlegi divat szerint valamelyest kupésnak nevezhető tetővonallal, ami egyébként az Adamhoz és a Crossland X-hez hasonlóan más színű és alaposan elhatárolt a karosszéria többi részétől, legalábbis ránézésre. Az első fényszórók hasonlóak az Opel legutóbbi tanulmányautójához, hátulja szintén rendkívül érdekes. Markáns és már csak rajzon látva is impozáns, már most tökéletesen illene az Opel kínálatába, erre viszont pár éven belül biztosan nem számíthatunk, de utána sem valószínű, hogy készülne az Insigniánál nagyobb, legfeljebb azzal megegyező méretben, de már PSA platformon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?