Miután lebukott, a Merci is megmutatta az új S-osztályt

Aznap mutatta meg az álcázott S-osztályt a Mercedes, amikor a roncstelepen is lefotózták

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ritkán fotóznak roncstelepen álcázott autót, de most az S-osztállyal megtörtént. Az új limuzint ezután a Mercedes is megmutatta, valamennyire.

Sokszor tűnik úgy, hogy szándékosan buktatnak le egy még fejlesztés alatt álló modellt, ám az új S-osztály esetében túl sok derült ki ahhoz, hogy szándékos legyen. Persze, minden meglehet, így az is, hogy a roncstelepen, megsemmisítése előtt alaposan körbefotózott, belül lényegében álcázatlan tesztautót szándékosan hagyták fotózni. A koronavírus járvány a Mercedesnél is meghúzta a gyeplőt, egy ilyen hírverés most nem jöhet rosszul, de hogy hivatalos formából is érkezzen kép, a Mercedes maga is megmutatta az S-osztályt, igaz, jóval kevesebbet láthatunk belőle általuk.
Hirdetés
Egy napon publikálta a Mercedes azt a videót, melyben a németországi gyártósorok újraindulását dokumentálják. Kötelező a szájmaszk viselése, ügyelnek a távolságtartásra a munkások között, de az üzemnek működnie kell, így a gyártás szépen lassan beindul mindenütt. Az új S-osztályt a videó végén láthatjuk, igaz, csak oldalról és picit elölről és jóval erősebben álcázva, mint a roncstelepi példány. Abból már kiderült az is, hogy a beltér erősen átalakul, álló formátumú kijelző kerül a középkonzolra és nem folytatják tovább az egybeépítettnek tűnő dupla kijelzőt a műszerfalon, ami így egészen már hatást fog majd kelteni a luxusautó ügyfeleinek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?