Mobilról, tabletről friss dizájnnal olvasható az Autónavigátor

Szolgálati közlemény: megújult az Autónavigátor.hu mobiloldala

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Folyamatosan nő a mobiltelefonos internetezés gyakorisága, ezt mi is érezzük, ezért mobiloldalunk kapott elsőként frissítést.


Nem csak az autógyártók, bizony a tartalomszolgáltatók sem engedhetik azt meg, hogy időnként ne frissítsék "termékeiket", ezúttal az Autónavigátor.hu mobiloldala kapott faceliftet. Mobiltelefonról és tabletkészülékről természetesen automatikusan az új mobiloldal töltődik be, akinél nincs kéznél egyik sem, az az m.autonavigator.hu címen megtekintheti, hogy miként is néz ki a friss dizájn.
A korábbiaknál nagyobb, könnyebben látható betűmérettel és persze "letisztultabb", áttekinthetőbb, az asztali felülethez közelebb álló dizájnnal olvashatóbb lett a weboldal telefonos változata. Teljesen új, könnyedén lapozható a galéria, minőségibb megjelenésűek a képek. Telefonos sajátosság, hogy van éjszakai és nappali mód, de még jobb- és balkezes menüelrendezés is, ezeket a beállítások menüpontból állíthatjuk, ha el szeretnénk térni az alapbeállítástól.
Hirdetés
A címlapon természetesen látható, ha egy cikkhez videó tartozik és a hozzászólások száma is. Figyelem, az olvasói kommentek alapból nem töltődnek be, de gombnyomásra kivétel nélkül láthatók, a videók teljes minőségben élvezhetők a korábbinál modernebb, szebb és jobb mobiloldalon. Bízunk benne, hogy valóban egy olyan színvonalú oldal jött létre, amit szívesen fognak a látogatók használni, nézegetni, olvasgatni és az újdonságok felfedezése mosolyt csal az arcukra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?