Mokka: Fiat 500 ellenfél az Opeltől

Készülőben az Opel mini, a Mokka

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A korábbi találgatások után úgy tűnik, az Opel megtalálta az ideális nevet a 2013 utánra ígért minijéhez: az autó várhatóan Mokka felirattal kerül majd bemutatásra.


Ha szeretnénk kicsit viccesen indítani ezt a hírt, mondhatnánk, hogy az olasz kávék, különösen az eszpresszók pompásak, a német kávék általában híg löttyök, mégis az Opel szeretné lefőzni a Fiatot. A kávé és az autó kapcsolatának tárgya ugyanis nem más, mint a Mokka, a 2013 után várható Opel kisautó, amelynek legfőbb ellenfele a Fiat 500 lehetne. A kocsiról még keveset tudni, csupán egy skicc kering vele kapcsolatban a világhálón, és a hír, miszerint a Junior és Allegra nevek elvetése után a Mokka már-már véglegesnek tekinthető. Nem valószínű, hogy az Opel az őszi Frankfurti Autószalonon elsütné az első adag puskaport, bár egy formatanulmány bemutatása azért nem lenne különösebb meglepetés, mint ahogy az sem, ha később tisztán elektromos hajtással is megjelenne a modell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?