Monitormentes olvasnivalót is hozunk a téli szünetre

Megjelent az Autónavigátor.hu Magazin újabb lapszáma

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kézbe vennéd az Autónavigátort? Ismét megteheted, hiszen megjelent az Autónavigátor.hu Magazin újabb lapszáma.

Tavaly piacra dobott Autónavigátor.hu Magazinunk nem csak újabb számhoz, mondhatni, hogy újabb évadhoz is ért. A múlt hét végén megjelent, a nagyobb újságosoknál (leginkább Relay üzletek és Tesco áruházak) és persze webshopunkban már megtalálható legfrissebb számunk már a 2021/1-es szám. Szokás szerint negyedévente hozzuk a nyomtatott lapot, benne minőségi fotókat, az online felületen olvashatóaknál tömörebb, de nem kevésbé informatív írásokkal.
Hirdetés
Mostani számunk címlapján a még ősszel tesztelt, mindenképp egyedi, de talán megosztó formájú Honda e, de nem maradhatott ki a Volkswagen új villanyautója, az ID.3 és a frissített Suzuki Swift sem. A "népautók" mellett persze különlegességeket is tesztelhettünk és mutathatunk, például az Alfa Stelvio QV-t, ami persze belépő csak abba a klubba, amit a szintén próbált Rolls Royce Cullinan, vagy a Porsche Taycan Turbo S képvisel. Egy kicsikét a használt autók világába is kikacsintunk a magazinnal, annak is egy igen különleges szegmensébe, hiszen egy legendás, E46-os BMW M3-ast és negyedik, illetve ötödik generációs Mustangot is mutatunk. Nem maradhatott természetesen ki saját gumitesztünk sem. Mindezeken kívül még csokornyi újdonság tesztje is olvasható a lapban, ami kiváló olvasnivaló lehet a téli szünetben, amikor remek lesz végre egy kicsit nem a monitort bámulni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?