Most hétvégén Oldtimer Show a Vasúttörténeti Parkban

Fizetett hirdetés

Új kiállítási anyaggal, de megszokottan családi élményt kínál az Oldtimer Show

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új kiállítási anyaggal, rengeteg külföldi gyűjtő részvételével kerül megrendezésre most hétvégén az Oldtimer Show. Szokott helyen, a Vasúttörténeti Parkban.


Most hétvégén, péntektől vasárnapig ismét a budapesti Vasúttörténeti Pakban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű rendezvénye az Oldtimer Show. Ahogyan azt már 10 éve megszokhattuk, 100 évnél is idősebb motorok és fakerekű autók, traktorok, buszok és teherautók sorakoznak fel. Összsesen 500 darab válogatott veterán jármű kerül bemutatásra, de minden típusból csak 1-1 példány látható.
A kiállított járművek között igen ritka és értékes járművek is bemutatásra kerülnek, de nem fognak hiányozni a KGST országok és az USA gyártmányai sem. A kiállított járművek mellett gyönyörű hölgyek korabeli ruhákban fognak modellt állni a fotózáshoz. Lesznek még kiállítva veterán traktorok és stabil motorok, valamint veterán buszok és teherautók is a szabadtéri részen. A nagy park melletti Víztorony Parkban veterán katonai harci járművek sorakoznak fel, hozzájuk kapcsolódóan harcászati bemutatókkal is készülnek a szervezők.
Újdonság az Interaktív Oldtimer Park, ahol a veterán autókba be is ülhetnek a látogatók. A 10 hektáros rendezvényterületen az alábbi kiegészítő programok is lesznek: Kalandjárók Kiállítás - ahol lakókocsik és vízi járművek lesznek kiállítva, Custom és Tuningautó Kiállítás - a fiatalok kedvéért, valamint Háztáji és Kézműves Vásár. A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog az Oldtimer Show hétvégéjén: kerti vasút, sínautó, lóvasút, hajtányok és egy igazi gőzmozdony, amin próbautat is lehet tenni a masiniszta mellett.
Hirdetés

A „Fesztiválbusz” a rendezvény teljes nyitvatartási idejében a Nyugati-Pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között oda-vissza, díjmentesen szállítja a látogatókat. Az autóval érkező látogatók számára ingyenes parkolók állnak rendelkezésre a helyszínen. Tömegközlekedési és egyéb infók itt: www.oldtimershow.hu, illetve korábbi cikkünkben.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?