Most hétvégén Oldtimer Show

Fizetett hirdetés

Ismételt felhívás: Oldtimer Show 2018 a Vasúttörténeti Parkban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Három héttel ezelőtt már szinte mindent elmondtunk az idén is a Vasúttörténeti Parkban megrendezésre kerülő Oldtimer Show-ról, de egy emlékeztető sosem árt a most hétvégi programról.


Miként arról már beszámoltunk, e hét pénteken nyílik, vasárnapig (április 13-15-ig) látogatható a Vasúttörténeti Parkban az Oldtimer Show. Ahogyan azt már megszokhattuk, nem csupán válogatott veterán járművekről (autók mellett motorok, teherautók és buszok, katonai járművek, traktorok és stabil motorok, valamint gőzmozdonyok és oldtimer vasúti kocsik kerülnek bemutatásra), hanem temérdek érdekes programról is szól a tárlat.
Hirdetés

Idén például egy vadonatúj látványossággal fog bővülni a mozdonyfűtőházi kiállítás: egy oldtimer Datsun sportautót fog ősszeépíteni a restaurátor csapat 2,5 nap alatt. De nem csupán a valóban a fő kiállítási területnek számító Orient és a West mozdony körfűtőházakban elhelyezett veterán autók és motorok lesznek érdekesek, a szervezők a Vasúttörténeti Park és a hozzá kapcsolt Víztorony Park összesen 10 hektáros területét is érdekesebbnél érdekesebb járművekkel és programokkal töltik meg. Hogy mi mindennel, az korábbi cikkünkben, meg persze az oldtimershow.hu weboldalon olvasható, de a legfrissebb információkért érdemes a rendezvény Facebook oldalát is belájkolni. Nem csak a programsor, az időjárás is jónak ígérkezik egy kellemes családi programhoz.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?