Motorra száll a három grácia

Tóth Gabi, Fresh Viki és Szorcsik Viki motoron

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tóth Gabi, Fresh Viki és Szorcsik Viki az alsóörsi Harley-Davidson Fesztiválra készül.

„Nagyon szeretek fesztiválozni, szeretem a nyüzsgést, a programokat, a koncerteket és azt is, hogy lehet ismerkedni az emberekkel. A Harley Davidson Fesztiválon már négy éve folyamatosan ott vagyok. Nagyon befogadóak az emberek, nem néznek ki maguk közül.” – mondta a vadóc lány. – „Persze imádom ezeket az óriás motorokat is. Mondhatnám egy igazi Harley rajongó vagyok. Elkezdtem letenni a motoros vizsgát és alig várom, hogy roboghassak az utakon.” – tette hozzá Gabi, aki biztosan kipróbál egy-két járgányt a fesztiválon.
Ahogy Gabi, Szorcsik Viki is nagy fesztiválozó. „Mindig kimegyünk a barátaimmal, szerintem ez nagyon jó nyári program. Bulizunk, iszunk, jól érezzük magunkat, napozunk és élvezzük az életet. Nem volt még fesztivál nélkül nyaram. Semmi pénzért nem ülnék gyorsasági motorra, de a Harleykkal más a helyzet, azokat nagyon szeretem és az életérzést is, amit ez a világ közvetít.” – árulta el.
A Fresh énekesnője inkább autó-párti, de egy jó bulira mindig rá lehet beszélni. „Az igazat megvallva nagyon nagy autós vagyok, de sok ismerősöm csábít motorozni, így bármi megtörténhet, lehet, hogy egyszer majd váltok. Nagyon szeretek fesztiválokon fellépni és a barátaimmal sokat szoktunk úgyis fesztiválozni, ha nincs koncertünk, hisz jó társasággal hatalmas buli egy-egy ilyen rendezvény.” –folytatta Viki.
A lányoknak bőven lesz milyen programokból választani. Fellép Alsóörsön többek közt az Edda, Charlie, a Sex Action, a Zanzibar, a Tankcsapda és a Republic, de a bulizás és a motorok mellett - szokás szerint - színes programokkal is várják a fesztiválozókat, például Jack Daniel’s bika rodeo, kötélhúzó és góllövő versennyel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?