Mozivászonra kerül a Porsche elektromos autója

Jövő héten debütál a Playmobil filmje, egy Porsche lesz a sztár autója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Porsche Mission E vetíti előre a márka első teljesen elektromos hajtású autóját, és most egy filmben is szerepelni fog.

Mozifilm készül gyerekeknek, méghozzá újra egy kézzel fogható játék elevenedik meg számukra a vetítőteremben és a tévé képernyőjén. A Playmobil animációs filmje készül, melynek témája kicsit komolyabb vizekre evez és a főszerepben egy titkos ügynök, Rex Dasher kalandjait figyelhetjük. Rex pedig nem járhat akármivel, sőt, valójában egészen merész szolgálati járművet kap, a Porsche első elektromos autójának tanulmány verzióját, a Mission E-t, lényegében változatlan formatervvel.
Hirdetés

A Playmobil a Porsche előtt nem értékesített licencelt játékokat, a stuttgarti sportautógyár az első partner. Több készletük is kapható már, melyben nagy méretű Porsche modellautót kaphatnak a gyerekek. A Mission E is elérhető már, ráadásul egy távirányítós autóról van szó, mely készletben Rex Dasher bábúját, játék töltőoszlopot és egy-két ügynök kiegészítőt is találunk. A Playmobil filmet augusztus 4-én mutatják be, a Porsche pedig exkluzív vetítést fog tartani augusztus 10-én a stuttgarti múzeumban a Porsche4Kids névre hallgató kimondottan gyerekeknek szóló programsorozat keretein belül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?