Mustang 66 millióért

Lehet licitálni az egyedi, 602 lóerős 66-os Ford Mustangra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ring Brothers autóépítő műhely Ford Mustangok restaurálásával és újjávarázsolásával foglalkozik, munkáiért nagy árat fizetnek a különböző amerikai árveréseken és vásárokon.


A képeken látható egyedi 1966-os Fastback verzió nem kivétel ez alól. A 2010-es Las Vegas-i SEMA kiállításon mutatták a szénszálas műanyag tetővel készített kék izomautót, amelyet Forgeline WC3 kerekek díszítenek, hatdugattyús Baer fékek lassítanak, kipufogó-rendszerét a Flowmaster készítette, belseje pedig teljesen különleges. Biztonsági öve négypontos, hifi és bukócső van benne.
Az igazán érdekfeszítő dolgok azonban a motorfedél alatt vannak, ahová a Ring Brothers szakemberei betuszkolták a Keith Craft hétliteres V8-asát, amely 602 lóerőt teljesít. Ezt a hatalmas erőt Tremec T56 6 sebességes kézi váltó viszi át a hátsó kerekekre.
Hirdetés

Mindezek tudatában meg is kérik a kocsi árát, az e-Bayen meghirdetett 1966-os egyedi Mustangot 299 900 dollárért (66 millió forintért) vesztegetik. Becslések szerint ennél csak drágábban kelhet el, hisz idén már két pónit is eladott a Ring Brothers, darabját 280 ezer dollár feletti áron.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?