Mustang a vízben, autómentő a homokban, és mindez egy vitorlás miatt

A hajóval együtt az autó is vízbe került

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Veszélyes sport a vitorlázás, különösen, ha nem megfelelő körültekintéssel próbálja meg vízre ereszteni az ember a hajóját.


New Hampshire-ben egy Mustang tulajdonos vízre akarta ereszteni vitorlását, ezért Rye kikötőjében a partra tolatott utánfutóstul. Hogy ezt miért a homokos tengerparton, és nem egy betonrámpánál tette, nem derül ki a rövid hírből, csak annyi, hogy történt, aminek ilyenkor történnie kell: az autó elmerült az óceánban. Meglehetősen méretes autómentőt hívtak segítségül, amelynek sofőrje a Mustang tulajdonosával együtt nagyjából öt perc könnyű búvárkodással rögzíteni tudta a vontatókötelet. Azonban a csavar csak most jön, az autómentő nem tudott nekiindulni, hogy kihúzza a sportos Fordot a vízből, mert a hátsó kerekei elsüllyedtek a felázott homokban. Hívni kellett egy második autómentőt, amely először kihúzta az elsőt, majd együttes erővel kiszabadították a Mustangot a tengerből. Úgyhogy tessék vigyázni, ha a közeljövőben egy gyanúsan olcsó, amerikai papíros Mustang bukkan fel a Használtautó.hu-n, lehet, hogy egy vízkáros autóról van szó. A nagy mentőakciót kiváltó vitorlás egyébként azóta is békésen ring a hullámokon, a tulajdonosa ugyanis nem tudja mivel elszállítani...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?