Mutasd meg a világnak, hogy Suzukit vezetsz!

Speciális ajánlat a németeknél: Suzuki Swift „Selfie“

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Értelme nincs, de divatos, és úgy tűnik, hogy még autót is lehet vele eladni. Ez a szelfizés, amit a Suzuki egy limitált szériával lovagol meg.

Erőteljesen április 1-jei bolondozásnak tűnik, bár a Suzuki sehol sem jelzi, hogy tréfálna, sőt, teljesen komoly sajtóközleményben hirdeti, hogy a német piacon a mai naptól (igen, bolondok napjától, április 1-jétől) kínálja 15 999 eurós áron a Swift Selfie limitált szériát.
Hirdetés

A Selfie, ami mint azóta kiderült, valóban csak tréfa, a Swift – német piacos – Comfort verzióján alapul. Ellátmányának fő különlegessége az utastéri középső visszapillantó tükör fölé épített 5 megapixeles, 14 mm-es, tehát nagylátószögű, a teljes utasteret mutató – természetesen HD – kamera. Utóbbi a kormánykerék elengedése nélkül, az ott elhelyezett gombbal csattogtathatja a – selfie – fotókat, és töltheti beállítás szerint a Facebookra, a Twitterre, vagy bármilyen közösségi oldalra, amint a sofőr épp Suzukiját vezeti, netán utasával valami egyebet tesz, például a cikk aljánál lévő videóban látható módon grimaszol az autóban.
Így nem csak az esti szórakozást, már az odautazást is bőszen posztolhatjuk követőinknek, netán tehetjük érdekesebbé és mindenki számára nyilvánossá, ahogyan reggel az amúgy unalmas dugóban araszolunk célunk felé az 1,2 literes, 94 lóerős, a kamerán túl sofőroldali térd-, első-, oldalsó- és függönylégzsákokkal, kulcs nélküli nyitással és nyomógombos indítással, valamint természetesen Bluetooth kihangosítóval felszerelt Swifttel. A Selfie hazai megjelenése biztosan nem várható, közel 5 millió forintos árával nem is lenne sok esélye a vevőknél, helyette annak örülhetünk, hogy az 1.2-es Swift (teszt róla itt) csúcsváltozata nálunk csupán 4 117 000 forint, ami nyilván nem kevés pénz, a csúcs Swift ellátmányához képest azonban jó ár. Nyilván nem véletlenül volt a legkelendőbb kisautó az első negyedévben a Swift.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?