Mutatjuk a Kia Ceed népszerűnek ígérkező crossover kivitelét!

Divatos kategóriában bővül a Kia Ceed modellkínálata, itt az Xceed!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Proceednél is divatosabb lehet a Kia új kompaktjának negyedik variánsa. A crossoveres külső és az egészen egyedi dizájn kívánatos ötajtóst eredményezett.

Alaposan kibővítette a Ceed kínálatát a Kia, a hagyományos kompakt és kombi mellett shooting break és következőként crossover is elérhető lesz. Az Xceed névre keresztelt új ötajtós alaposan eltér a Ceed családtól dizájn tekintetében. Tetőívét laposabbra vették, hátul hamarabb süllyed, egészen sportos, kupé vonásokat sejtet. Emelt hasmagassággal és fényezetlen műanyag sárvédő ívekkel érkezik, a fényszórók formája is egyedi, külsőre eléggé megkapó az új modell.
Hirdetés
Jelenleg még kevés biztosat tudni az új modellről, elöljáróban annyit ígérnek biztosra, hogy csomagtere nem marad el a hagyományos kompaktétól, miközben üléskomfortban és kilátásban többet nyújt nála. Az Xceed teljes körű debütálását június 26-án tartják, addig kevés információt árultak el az új modellről. Annyit ezért sejteni lehet, hogy motorkínálatában az 1,0 és 1,4 literes turbós benzinmotor is szerepelni fog, de szólnak hírek egy új hibridrendszerről is, valamint teljesen elektromos verzió is készülhet belőle.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.06.06. at 06:32
    Permalink

    Csak nálam pixeles és túlszaturált néhány kép?

    Érdekes trükköt vetették be: beálltak az autóval a padka mögé pont annyival, hogy a koptató és a kő széle között azért legyen némi hely, majd okosan kihasználták az út lejtését is, emiatt a kelleténél jobban meg lett döntve a kép. A döntés miatt optikailag kicsit rövidebb az autó, illetve szebben emelkedik az öv vonal és extraként sportosabb megjelenést ad mert elsőre úgy tűnik, nagyon közel van az orra a talajhoz. Amit viszont nem értek, miért álltak fás-árnyékos részre (lehet azért, hogy pont az orr-rész kapjon hangsúlyos fényeket), gyári fotók majdnem 100%-n szép, egyenletes fényű megvilágítást szeretnek használni a könnyebb utómunka miatt.

    Az ötödik képen mintha egy teljesen más színű autó szerepelne, miközben tudod, hogy ugyanaz, csak más a helyszín.

Vélemény, hozzászólás?