Mutatjuk, hogy néz ki az új puttonyos 3-as BMW!

Előkerültek az első fotók az új 3-as Touringról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig egy hete debütált az új 3-as BMW, máris érkeznek a hírek a további modellváltozatokról. Először a kombi érkezik, itt vannak róla az első képek.


Első körben csupán a szedánt ismerhettük meg az új 3-as BMW kínálatából, de már érkeznek is az első fotók a további változatokról. Egész pontosan most a Touring, vagyis kombi kivitelről, méghozzá a formaterv levédetéséhez és az engedélyekhez szükséges grafikákat mutatjuk, vagyis az alapkivitel pontosan így fog kinézni. Ahogy az korábban is volt, nem változik sokat a forma azon túl, hogy kap egy puttonyt a hátuljára. Az elődhöz képest kicsit másabb az ablakvonal, de a karakter nagyon hasonló.
Hirdetés

Egyelőre nem tudni részleteket róla, ugyanakkor szinte biztos, hogy technikai felszereltsége nagy százalékban azonos lesz a szedánnal. Vagyis itt is számíthatunk az új futómű megoldásra, valamint a 258 lóerős négyhengeres turbós benzinmotorra, az ismert négy és hathengeres dízelekre és a sorhatos benzinre. Egyelőre nem tudni, hogy az új Touringból már lesz-e konnektoros hibrid változat, ám nagy valószínűséggel most ezt is meg fogják lépni, első körben nagy valószínűséggel a már ismert 30e hajtáslánccal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?