Mutatjuk, mire képes az új Passat padlógázzal az Autobahnon!

Megérkezett a bajnok? A német autópálya korlátlan szakaszán a legújabb TDI Passat!

Nem a leggyorsabb és nem is a legerősebb, mégis az Autobahn egyik örökös bajnoka a mindenkori TDI Passat. Ezt a modellt ugyanis konkrétan erre fejlesztették, a németek pedig konkrétan azért veszik, hogy napi szinten a német autópályákon járjanak vele.

Meglepődnék, ha nem a német autópálya sebességkorlátozás nélküli szakaszain lenne tökéletes az összhang egy új Passatban, hiszen köztudott tény, hogy ezeket az autókat erre a célra tervezik és erre is használják a gyártó hazájában. Magam is ismerek több olyan németet, akik 200 kilométer feletti távolságból ingáznak a munkába, a választott fegyverük pedig már évtizedek óta az aktuálisan legújabb TDI Passat a napi szintű munkába járáshoz. Nem csak számukra informatív azonban a Test Drive Freak alább látható, legújabb videója, amelyből az autóról kiderül, hogy 170 km/h környékén kezd hallatszani a szélzaj, ám végül nem derül ki, hogy tudja-e a 223 km/órás, hivatalos végsebességét. Azt viszont a saját szemeddel láthatod, hogy milyen érzés valójában az Autobahnon sietni, ennek a végsebesség-tesztnek ugyanis egyértelműen a forgalom szabott gátat.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?