Mutatjuk, mit (nem) kap a Nürburgring csomagos Toyota Corolla!

Thaiföldön egy több okból is érdekes új csomaggal bővült a Corolla paletta

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha valami Nürburgring csomagot kap, az biztosan legendás sportautó. Ott van például a Lexus LFA, a Nissan GT-R, a Mercedes AMG GT és a szívómotoros, CVT váltós Toyota Corolla is. Vajon melyik a kakukktojás?

Mivel ez nem a hetente megrendezett facebookos nyereményjátékunk, így szerencsére tippelni nem kell, foglalkozhatunk inkább a legújabb különkiadással a listából. Ez nem más, mint a Thaiföldön már kapható Corolla szedán, vagy ahogy ott ismerik, az Altis. A modell születésének oka nem más, mint az ADAC Total 24 órás Nürburgringi verseny, amin egy versenycélra átépített Corolla már másodjára nyerte meg a "Super Production 3" kategóriát. Sajnos nem tudom, hogy ennek örömére a leglassabb Nürburgring csomagos autó született meg, vagy csak közel áll hozzá, de annyi biztos, hogy extra lóerőket nem kapott, ráadásul még csak a csúcsmotorral sem kell rendelni.
Hirdetés
Szerencsére azért nem csak pár plakettet kapott az Altis - hiszen mindenki tudja, hogy extra lóerőket csak az utólagos matricák adnak - hanem egy ültetőrugó-szettet, illetve egy sportosabbra hangolt gázpedál-érzékelőt is. Hogy mindez pontosan mennyit segítene az 1,8 literes, 140 lovas szívómotorral és CVT váltóval, vagy ugyanennek a motornak a hibrid változatával szerelt alsó-középkategóriás szedán köridején, azt nem tudni, ráadásul Thaiföld sajnos elég messze van a Ringtől ahhoz, hogy ez az eredmény sohase derüljön ki.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?