Művészi dekor az elektromos Citroën sportkocsin

Művészeti alkotás lett a Citroën Survolt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Francoise Nielly festette meg a Citroën Survolt elektromos autót, a művészi alkotást a Champs-Elyséen lehet megtekinteni.

A Champs-Elysée 42-es szám alatt található Citroën bemutatóteremben állították ki a Survolt tanulmány Art Car-t, amelynek egyedi festését Francoise Nielly készítette el. Az alap esetben is látványos megjelenésű, kétszemélyes sportkocsi alap fekete színe maradt, a lila betétek helyét azonban tarkabarka festéssel váltották fel. Ráadásul nem normál festéket használt a francia művész, hanem fluoreszkálót, azaz sötétben is egyedi látványt nyújt az autó. Ezen kívül megtekinthető még egy mattfekete C5 Tourer, egy DS4-es, az új C4, valamint egy olyan DS3, amelyet Flavio Melchiorre elképzelése szerint készítettek – a fiatalember által egy versenyen összeállított DS3-as nyert egy közönségszavazást. Jövőre egyébként bárki által megvásárolható lesz a díjnyertes alkotás, vagy legalábbis annak utánzata.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?