Művészi hirdetési videók már a Használtautó.hu rendszerében is

Egy jó reklám bármit eladhat, akár egy koros autót is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Youngtimer Mercedesét művészi videóval hirdeti a Használtautó.hu oldalon a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs menedzsere.

Tavaly ősz óta lehet videót is feltölteni a Használtautó.hu hirdetéseihez. Egy videó sok szónál, sok képnél többet tud elmondani. Az igazán profi hirdetők a legfontosabb tudnivalókat el is sorolják a rövid reklámszpotokban, az igazi szakemberek pedig valódi művészfilmet gyártatnak.
Hirdetés

Így tett Torma Szabolcs, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs menedzsere, aki 21 éves W124-es Mercedesén szeretne túladni. Kombira váltaná az amúgy rendkívül megkímélt és tiszta, követhető előéletű youngtimert, amiről hirdetésében minden fontos tudnivalót leír, de igazán meggyőzően a Novinszki Tamás operatőr-vágóval együtt készített, Gaál-Tóth András soproni rádiós által narrált videóval ébreszthet vásárlási vágyat. A speciális reklámfogás természetesen nem teljesen újkeletű, inkább külföldi minta ügyes adoptálása. Szintén idei munka az alábbi, egy másik koros autót, egy Volvo kombit promótáló videó. A megrögzött mercedeses Torma Szabolcsot a hirdetési fogás, nem pedig az autó fogta meg benne, ő lehetőség szerint maradna a Mercedesnél, amiből jelenlegi autója már a harmadik nyolcvanas évekbeli példánya.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?