MX-5-ök százaiból nézték a Végzetes hazugságokat

Megdőlt a leghosszabb Mazda MX-5 felvonulás rekordja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kevesebb mint 683 Mazda MX-5 roadsterből állt a hollandiai rekordparádé, a tulajok nagyja aztán nagycsoportos autósmozizásba kezdett.

A Mazda újra rekordot döntött most szombaton a hollandiai Lelystad RDW tesztközpontjában, így friss bejegyzéssel kerül a Guinness Rekordok Könyvébe. Egészen pontosan 683 MX-5 csatlakozott a nagy MX-5 felvonuláshoz, így megvalósítva a valaha mért leghosszabb mozgásban lévő Mazda-parádét. Az esemény sikeréhez 1450 résztvevő járult hozzá, s bőven sikerült felülmúlni a 2010-ben, a németországi Essenben felállított eredményt (459 db MX-5).
Hirdetés
A sikeres csúcsdöntés után Jeff Guyton, a Mazda Motor Europe elnök-vezérigazgatója kapta kézhez a rekordot igazoló okmányt, amit Pravin Patel, a Guinness Rekordok Könyve döntőbírója adott át. Betétprogramként a résztvevők tesztelhették a Mazda új fejlesztését, az i-ACTIVSENSE-t, kipróbálhatták az új SKYACTIV modelleket, ingyen intézhették el roadsterük nyári műszaki átvizsgálását, illetve szimulátorokban tehették próbára képességeiket. A találkozón megválasztották a legszebb MX-5-öt is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?