Nagyon közel az új Volkswagen Golf világpremierje!

Már az utolsó tesztfázisba lépett a 8. generációs Golf

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A VW Golf nyolcadik generációjának fejlesztése szinte a végéhez ért, már intenzíven tesztelik az álcázott prototípusokat, amiről hivatalos gyári fotó is megjelent.

Nagy durranásnak szánják az új Golfot, hiszen a Volkswagen a dizájn és a digitális innovációk terén is új korszakba emelné az alsó-középkategória élő legendáját. Bár „zebracsíkos” álca mögé bújtatták a prototípust, azért sokáig vizslatva a képet, több részlet is feltűnik. Ami biztos, hogy ötajtós a jármű, de ránagyítva a képre tisztán kivehetők a fényszórók formái is. Kirajzolódik a jellegzetes C-oszlop, valamint a tető ívét is hiába próbálták elrejteni. Talán még az is lehet, hogy egy villanyhajtású változat szerepel a képen, hiszen csak a lökhárító alján látható igazi hűtőnyílás. A letakart embléma körül pedig lehet csak díszcsík található.
Hirdetés
„Jelenleg nem akarjuk nyilvánosságra hozni az új Golf összes részletét, de már láthatjuk annak elegáns arányait. A következő generáció igazán szemet gyönyörködtető lesz!” – ennyit árult el az autóról Klaus Bischoff, a Volkswagen Design vezetője.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?