Nagyon lassan készül el a világ legdrágább autója

2,5 évet várhat tulajdonosa a Bugatti La Voiture Noire-ra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kiderült, amit eddig is sejtettünk: a Genfi Autószalonon csak egy tanulmányt mutattak be, motor és belső dizájn nélkül.

Korábban már beszámoltunk róla[/url], hogy a világ legdrágább új autója, a Bugatti La Voiture Noire mintegy 16,5 millió euróért kelt el. A Genfi Autószalonon mutatta be a márka legújabb mesterművét, de most kiderült: nem véletlenül nem kukkanthattunk be a motorháztető alá, illetve a belső térbe sem.
Hirdetés

A Bugatti ugyanis csupán egy bemutató példányt hozott el a Genfi Autószalonra, motor nélkül, és az autó belső kialakítása továbbra is folyamatban van. A Carscoops munkatársai kapcsolatba léptek a Bugatti kommunikációs igazgatójával, Tim Bravoval, aki megerősítette a lap értesüléseit. Amit Genfben láthattunk tehát, csak egy tanulmány volt, nem egy már üzemképes jármű.
És hogy mikor bőghet fel végre az a 8 literes, W16-os quad-turbó motor? Arra még 2-2,5 évet várhat a tulajdonosa. A Bugatti ugyanis csak egy jó fél éve dolgozik az autón, akkor kezdték el építeni a járgányt, amikor a leendő tulajdonos is rábólintott az egész projektre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?