Nagyon polír! Audi R8 500 ezerért

Félmillió euróért kínálják az Audi krómszínű R8-asát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem mindennapi Audit kínálnak eladásra, nem mindennapi áron. Az 500 ezer euróért hirdetett 802 lóerős német fenevad kerek 3 másodperc alatt van 100-on.


AZ MTM nem aprózza el a dolgot, ha tuningról van szó. Három éve egy előző generációs R8-at alakítottak át, amely igencsak szemet szúr, főként ha süt a nap. A krómszínű külső valójában nem fényezés hanem csiszolás és polírozás eredménye. Lehet mondani, levakarták a bőrét fémig, ami egy főre vetítve összesen 700 munkaórába telt. Most egy hirdetési oldalon található meg az R8-as, amelybe új szív is került. A gyári V10-est kivették, és szintén egy V10-es, de immár turbós blokkot építettek bele, amely így 802 lóerőt szabadít az aszfaltra.
Hirdetés

A hirdetést többen is támadták, amely szerint az R8 nem alkalmas közúti használatra, az MTM viszont megerősítette, hogy

közúton is legálisan lehet vele autózni.

Ésszel is kell bánni a gázzal, mivel 3,0 másodperc alatt 100-on van, a 200 km/órára való gyorsításhoz sem szükséges több idő, mint 9,37 másodperc. A végsebesség 350 km/óra. Gyönyörű külső, pazar menetdinamikai adatok, de hogy megér-e ez félmillió eurót, azt mindenki döntse el saját maga.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?