Nagyon szeretnénk látni a modern Maserati Shamalt!

Modern formában épül át egy Maserati Shamal a gyártó új részlege által

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Maseratinál is megalapították azt a részleget, ami az új autók egyedivé alakításával foglalkozik. Most megmutatják a vevőknek, mire képesek egy régivel.

Volt igény a Maserati ügyfeleinél arra, hogy az újonnan vásárolt autó az összeválogatott külső és belső színnél nagyobb mértékben legyen egyedi. A FuoriSerie részleg épp ennek érdekében jött létre, hogy a vevő pontos igényeire szabhassák az új autót. Ők viszont ugyanúgy a hagyományokra építenek, mint az olasz autógyártásban szinte mindenki, épp ezért most meg fogják mutatni, mire képesek a márka egyik legklasszabb modelljével, ha szabad kezet kapnak. Egy Shamalt vesznek elő és alakítják át teljesen, az utolsó csavarig. Project Recall névre hallgat az egyelőre csupán rajzokon szereplő autó, ugyanakkor nagyon sokat elárultak már róla. Ami a terveket illeti, vélhetően még fog változni, ahogy az autó alakot ölt, de állításuk szerint az utolsó csavarjáig felújítják és átalakítják. Ahogy az látszik, tökéletesen keverednek a klasszikus és modern jegyek, megtartják a karosszéria jellegzetességeit, de a legújabb technológiákkal dobják fel a klasszikus kupét. Ha az autó valóban elkészül és annyira különleges és komplex lesz az átalakítás, amennyire mondják, tökéletesen be fogja mutatni az ügyfelek számára a FuoriSerie elhivatottságát az autók és a Maserati iránt.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?