Nagyorrú hősről nevezte el Porsche-átiratát a Hamann tuning

Hamann Porsche Panamera Cyrano

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Porsche Panamera Turbo és Turbo S változataihoz adott ki motorerőt növelő és külső megjelenést átváltoztató tuningcsomagokat a Hamann Motorsport. Irodalmi nevet kaptak az autók.


Edmond Rostand nagyorrú hőséről, Cyrano de Bergeracról nevezte el legújabb, a Porsche Panamera Turbo és Turbo S modellekhez kiadott tuningcsomagját a Hamann Motorsport. Motortuning szintjén egyedi kipufogórendszert készítettek, és átprogramozták a motorvezérlést: az 550 lovas Turbo S nyolchengerese a módosítások után 603 lóerőt és 870 Nm-es csúcsnyomatékot ad le.
Hirdetés
Mindez 3,9 másodpercre szorítja a 0-100 és 12,6 másodpercre a 0-200 km/h-s gyorsuláshoz szükséges időt, a Sport Chrono csomaggal felszerelt autók esetében 3,6 és 12,4 másodperc a megfelelő érték, míg a végsebesség 315 km/h-ra nőtt. Egy ültetőszettel is felvértezték a Panamera Cyrano légrugós futóművét, amivel 30 mm-rel lehet lejjebb engedni a karosszériát.

A Cyrano ellenállhatatlan stílusát integrált LED-ekkel épített új első lökhárító, légbeömlőkkel tagolt karbonszálas motorháztető, valamint szélesített sárvédőívek és küszöbök kavalkádja, méretes hátsó szárny és középen kivezetett, szintén tágas, kettős kölcsönzi. Az utasteret még nem mutatták meg, de ezt is újrabőrözték, ahogy a pedálsort és a burkolatokat is lecserélték. Nem mintha sokat számítana, de egyelőre az átalakítás ára sem nyilvános.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?