Nagyra nőtt Rióként érkezhet az új cee’d?

Kevesebb álcával a Kia sikeres kompaktja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még többet mutat magából a Kia méltán sikeres alsó-középkategóriásának következő generációja. Hamarosan bemutatkozhat az új cee'd.


Ismét kémfotók készültek a következő generációs cee'dről, szerencsére egyre többet és többet mutat magából a Kia sikeres kompaktja. Már ráfért a frissítés, a jelenleg piacon lévő második generáció 2012 óta tapossa az ipart, kisebb-nagyobb frissítésekkel, a korosodás ellenére viszont a mai napig a piac egyik kedvence. Az új fotókon már egyértelműen kivehető az elődnél szögletesebb Rio formája, amit leginkább a magasabbra húzott orr erősít, az egyen tigrisorr hűtőráccsal. Az ablakvonal is riós, azért a cee'desen elnyújtott fényszórók úgy látszik, hogy megmaradnak. A far továbbra is vastagon álcázott, egy finom szárny púposítja a takarást, ránézésre itt a megszokott kupés formát várhatjuk.
Hirdetés
Az utastér is lebukott, a klasszikus Kia gombokon kívül újítás, hogy a cee'dnél dobhatják a lebegő tabletet, az infotainment sokkal inkább integrálódik a sofőr felé fordított műszerfalba, amit a célcsoport a visszajelzés alapján értékelni fog. A bőr bevonatú multikormányból ítélve a csúcsmodell szerepelhet a képeken, bár érdekes és talán elbizonytalanító is a gombtenger a középkonzolon. Motorpalettája ezen a ponton persze nem ismert, esélyes, hogy a testvérmodell Hyundai i30 benzineseit és dízeleit örökölheti. Követve a dél-koreaiak új sportos vonalát egészen a Picanto GT Line-tól, a Stingerig, a cee'dből is várható a korábbi pro_cee'd GT-hez hasonló vadított változat. Az új cee'd debütálását a szeptemberi Frankfurti Autószalonon várhatjuk, míg a kombi csak később követheti.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?