Napokon belül jön az új Dacia Duster

Hamarosan láthatjuk a második generációs Dacia Dustert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Dacia népszerű szabadidőutójának második generációja készen áll a bemutatásra, várhatóan június 22-én leplezik le.


Úgy tűnik, nem kell megvárni a szeptemberi Frankfurt Autószalont, hogy élőben is láthassuk az új Dustert. Az Autoalgerie szerint már ebben a hónapban, egészen pontosan június 22-én leleplezik az új modellt egy Párizsban tartandó rendezvényen. Újdonság, hogy állítólag egy hosszított tengelytávú típus is érkezni fog hét üléssel, de a Dacia ugyanakkor erről még nem adott hírt. A kémfotók alapján az autó külseje nem változik meg különösen, valószínűleg ugyanez lesz elmondható az alapokról is.
Hirdetés

Egyesek szerint az új Duster a Renault-Nissan CMF platformjára fog épülni - a Kadjar és X-Trail modellekhez hasonlóan. Ez a megoldás viszont az autó drágulásához vezethet. Ezzel pedig oda lenne a Duster legcsábítóbb tulajdonsága, a kedvező ára. Az újdonság év végén vagy 2018 elején kerül a piacra, a korábban említett hétüléses változat a jövő év későbbi szakaszában csatlakozhat hozzá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?