Ne bosszankodjon, tajcsizzen a kormány mögött ülve

Csak semmi pánik a volán mögött

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy angol weboldal segítségével megtanulhatunk önmérsékletet tanúsítani a volán mögött – tajcsi gyakorlatok segítségével.

A motors.co.uk brit használtautós weboldal felmérése szerint az autóvásárlók harmada, a férfiaknak egyenesen a fele stresszként éli meg az autóvásárlást. Az 1025 ember megkérdezésével zajlott közvélemény-kutatás szerint az autóvásárlás túlterheli az embereket, amelyek gyakran vitába torkollanak, és álmatlan éjszakákat okoznak. A weboldal ezért a korábbi karate-világbajnok Dean Hodgkinhez fordult, és elkészítették az első, autós tajcsi programot. A tíz egyszerű, a vezetőülésben elvégezhető gyakorlat légzéstechnika és egyszerű mozdulatok segítségével nyugtatja meg az embert, segít növelni a koncentráló képességet. Zen szerű nyugalmat lehet elérni a testmozgással, amelyet az itt tmegtekinthető videó szemléltet. Gyakorlati oktatásra csak az Egyesült Királyságban kerül sor, egy négy állomásos túra keretében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?