Nehéz időkben is biztonságban

Fizetett hirdetés

Második otthonunk: az autó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még mindig fontos a távolságtartás, ha meg akarjuk úszni a koronavírust. Ebben pedig óriási segítség az autó, ami gyakorlatilag második otthonunk.

Nap mint nap használod, és talán fel sem ismered, mennyire fontos, hogy van autód. 2020 tavasza és az utána következő hónapok viszont ráébreszthettek arra, hogy egy gépjármű nemcsak a mindennapok megkönnyítésében játszik szerepet. Miközben utazol, nem kell kitenned magad vagy szeretteidet a koronavírus-fertőzésnek. Persze otthon vagy a legnagyobb biztonságban, de nem nehéz bevallani: autódban most úgy érezheted, mintha ezt a biztonságot egy kicsit meghosszabbíthatnád. (Még ha csak az utazás erejéig is.)
Hirdetés

Az ország egy része hónapok óta otthonról dolgozik, de van, amit nem oldhatsz meg távolról.

A Magyar Suzuki gondoskodik róla, hogy autód segítségével biztonságban elmenj a gyerekért az iskolába, bevásárolj hétvégére, elvidd a nagyit a kivizsgálásra, vagy csak intézd a tennivalókat, azaz ugyanúgy helyt állj, mint azelőtt. Ehhez ugyanis nemcsak egy autóra van szükséged, hanem a márkához tartozó csapat szakértelmére is; az ő szaktudásuk felel azért, hogy gépjárművedben egy nehezebb időszakban is megbízhasson a család.

A Suzuki csapatára úgy számíthatsz, ahogyan szeretteid számítanak rád.

Te is megoldást keresel az aktuális problémákra, így olyan szakemberekre van szükséged, akik, bármi is jöjjön, gondját viselik autódnak. A MySuzuki tavaly is azon dolgozott, idén is azon dolgozik, hogy szolgáltatásaikkal (melyek mindegyike elérhető honlapjukon) most is hiánytalanul elégedett legyél. A tavalyi év fordulataira nem lehetett felkészülni, de a Suzuki mindent megtett annak érdekében, hogy zökkenőmentesen haladjon tovább azon az úton, amin elindult. Még akkor is, ha az elején le kellett lassítani. Amikor elérte az országot az első hullám, a dolgozók egészségének megőrzése volt a legfontosabb, így márciusban a gyártás behúzta a kéziféket. Április 29-én indulhatott újra a termelés a Magyar Suzuki esztergomi gyárában. A tavaszi leállás óta a munkatársak szigorú biztonsági előírások szerint dolgoznak, a munkafolyamatokat pedig átszervezték annak érdekében, hogy mindenki számára biztosítsák a megfelelő távolságtartást, illetve a lehető legbiztonságosabb munkakörülményeket. Tavasz óta eddig többezer maszkot osztottak szét, de az intézkedések kiterjedtek a munkába szállításon túl a fertőtlenítés fokozott gyakoriságára, az egészségügyi védőfelszerelések beszerzésére és használatára, az otthoni munkavégzés, valamint a külföldi utak szabályozására, illetve a beléptetés rendszerének kidolgozására is. Meg kell szokni az új perspektívát, de az akadályok kerülgetése közben sem szabad elfelejteni a vezetés élvezetét. Az örömöt, ami most kiegészült egy új érzéssel, az otthon biztonságával. A 100%-os Suzuki élmény talán soha nem volt ennyire fontos, ennek érdekében érdemes fokozott figyelmet fordítani a gépjármű állapotára.
Hirdetés
A tavaszi és őszi szervizkampányok során a MySuzuki nyereményjátékra invitálta szezonális átvizsgálásra érkező ügyfeleit. Tavasszal értékes ajándékokat sorsoltak, ősszel pedig népszerű szórakoztató elektronikai termékek találtak gazdára. Egyes márkaszervizekben a járványügyi korlátozások hatására meghirdették a Hozom-viszem szolgáltatást, hogy az is intézhesse autójával kapcsolatos ügyeit, aki nem tud, vagy nem akar kimozdulni otthonról. A munkatársak ilyen esetekben védőfelszerelésben érkeznek, hogy elvigyék a gépjárművet, amit aztán a munkálatok végeztével visszaszállítanak a megrendelőhöz, így biztosítva az érintésmentes szervizelést. Könnyebb és gyorsabb szerződéskötést szerettek volna kínálni, így egyszerűsítettek a Casco+-on, ami most kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe. Egyes Suzuki kiegészítőkre már online is kérhető árajánlat, aki pedig a jelenlegi helyzetben dönt úgy, hogy autót szeretne, az nemcsak a vásárlást, hanem a forgalomba helyezéssel kapcsolatos ügyintézést (így a biztosítást és a forgalmit) is elintézheti otthonról. Bár volt tavaly néhány kiszámíthatatlan kanyar, a MySuzuki ugyanúgy állta a sarat a legfontosabb helyzetekben a járvány alatt is. Ennek köszönhető, hogy 2020 egy fontos mérföldkövet hozott a Suzuki számára. Legördült a 3.5 milliomodik autó a gyártósorról, egy hófehér, hibrid meghajtású Vitara.
Hirdetés
A Suzuki a piaci igényekkel és a szabályozási környezettel összhangban már évekkel ezelőtt hibrid modellek fejlesztésébe kezdett, a sorozatgyártás 2019 decemberében indult el az esztergomi gyárban. A fenntartható járműgyártás fontos szerepet játszik a vállalat életében, ezek a modellek pedig 15-20%-kal csökkentik a fogyasztást és a kibocsátott széndioxid mértékét, hagyományos változatukkal szemben. A Magyar Suzuki 2020 januárjától hibrid autókkal látja el az uniós piacokat. Idei éves gyártásának 65 százaléka már hibrid gépjármű volt. Két új import modell értékesítése is megkezdődik Európában. Az elektromos hálózatról is tölthető SUV, a Suzuki Across forgalmazása november első felében előértékesítés formájában indult el. A hatalmas (490 literes) csomagterű, sportos és magabiztosságot sugárzó Across hat színben elérhető és bármilyen életstílushoz passzol. A hibrid rendszerrel felszerelt Suzuki Swace modellek eladásai pedig várhatóan januárban kezdődnek. Ennek a modellnek a tágas és praktikus belső teréhez óriási (és még tovább bővíthető), 596 literes csomagtartó tartozik.
A Suzukinál nemcsak az autók kialakításakor figyelnek arra, hogy mindenkire gondoljanak. A folyamatos fejlődés továbbra is cél maradt, csak közben még fontosabbá vált az összefogás azért, hogy minél könnyebb legyen az alkalmazkodás a kialakult helyzethez. Mostanra talán már neked is vannak ötleteid, hogyan könnyítsd meg a saját magad és a körülötted lévők életét ebben a megváltozott helyzetben. Trükkök, amikkel gond nélkül helytállsz, történjen bármi. A MySuzuki feladata az, hogy autódra mindig számíthass, amikor szükség van rád, így a felkészült szakemberek 2021-ben is azon lesznek, hogy Suzukid biztos pont legyen a család életében.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?