Nélkülözhetetlen szobadísz: Lambo Miura 24 karátos aranyból

Csak ötven darab készül a Lambo Miurát formázó aranyszoborból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem mindenki ért a dekorációhoz, pedig egy ügyesen elhelyezett, ízléses dísztárgy sokat dob az iroda vagy lakás hangulatán.


Az Abu Dzabi Nagydíjon mutatják be a képen látható műalkotást: a Svájcban élő, Dante néven alkotó ékszerész-szobrász tervezte meg az 1:24 méretarányú speciális Lamborghini Miura makettet, melynek nem élethű kivitelezése, hanem alapanyagai adják különlegességét. A fekete márvány talapzaton álló, mindössze 50 példányban készülő autószobrot ugyanis ezüstből formázták, majd 24 karátos arannyal borították be, ára pedig az anyagoknak és a limitált szériának megfelelő: 50 000 svájci frank, azaz napi árfolyamon forintra fordítva körülbelül 12 000 000 forint.
Hirdetés
Most nyilván sokan felhördülnek, hogy mi a nyavalyának kellene nekik aranyozott Miura-szobor egy belvárosi lakás áráért, de őket azzal tudjuk megvigasztalni, hogy Dante egyetlen példányban elkészíti az 1/24-es makett igazán exkluzív, tömör arany változatát is, melyet dupla áron, azaz pontosan 100 000 frankért vihet majd haza kifinomult ízlésű leendő vásárlója.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?