Nem akármilyen szimulátorszettet villantott a Ford

A kékoválosok az egyik legnevesebb szimulátorüléseket gyártó céggel álltak össze

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ford és a Next Level Racing közös terméke nem feltétlenül a belépő szintű szegmenst célozza, ha valaki egy mezei Playseatnél többre vágyik, nem fog csalódni ebben a szettben.

A szimulátorülések piacán hatalmas a szórás. A legolcsóbb szetteket már 100 ezer forint alatt is be lehet szerezni, de ebben a szegmensben a milliós tételek sem számítanak ritkának. Hogy milyen valósághű élményt tud adni egy ilyen szimulátorállomás, és mégis mennyiből lehet kihozni egy "belépő szintű" szettet, arról már korábban írtunk. A Ford és a Next Level Racing közös terméke azonban semmiképpen sem sorolható az olcsóbb alternatívák közé. Alapvetően utóbbi elsősorban a profibb termékek gyártására specializálódott, ebből is sejteni lehet, hogy ezúttal is egy komolyabb ülésről van szó.
Hirdetés
Az, hogy a jelenleg kapható perifériák legtöbbjével kompatibilis a Ford ülése, talán említeni sem kell, hiszen annyira alapnak hat. Viszont jól mutatja, hogy a Ford mennyire komolyan szeretné közelebb hozni a valós- és a simversenyzést, hogy a GTElite Ford GT Edition cockpithez alapfelszereltség a biztonsági öv, ami valljuk be, eléggé indokolatlan egy olyan üléshez, ami a nappali egyik sarkában hever általában. A terméket a Ford a 2022-es Gamescomon mutatta be, az érdeklődők itt ki is próbálhatták, 2022 október második felétől pedig már bárki meg is vásárolhatja, feltéve ha nem sajnál egy ülésre és a hozzá tartozó állványra 849 eurót, vagyis kicsivel több mint 340 ezer forintot, ebben az árban pedig nincs benne semmilyen technika, kizárólag a cockpit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?