Nem csak a friss minisek örülhetnek az új lámpának

Utólag is rendelhető a Mini menő lámpája

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kétség kívül az új hátsó fényszóróról szól a Mini Cooper frissítése, ám akik lemaradtak róla, azoknak sem kell aggódni, a frissítés előtti autókhoz is elérhető.


A Mini Cooper harmadik generációjának frissítésénél több apróság mellett érkezett egy új duplakuplugos váltó, de ami a leginkább érdekli a közönségét, az a stílus. Nekik valódi csemegeként jelent meg az új hátsó lámpatest, mely opcionális ugyan, de az autón több helyen is megjelenő brit zászlót, a Union Jack-et mintázzák. Sokat dobnak a megjelenésen és aki látja, imádja, ezért a Mini úgy döntött, hogy utólagos extraként is megrendelhetővé teszi.
Hirdetés

Ezt azt jelenti, hogy a frissítés előtti harmadik generációs Minikhez is megvehető, utólag beszerelhetőek, így a háromajtós, a kabrió, és az ötajtós Minik tulajdonosai is örülhetnek. Minden 2018 márciusa előtt gyártott ráncfelvarrás előtti modellhez megrendelhető, az ez után gyártott autókból csak azok kaphatják meg, ahol nem rendelték meg az első LED fényszórót. A frissített lámpákhoz továbbá az autó szoftverét is frissíteni kell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.07.12. at 22:36
    Permalink

    A Tata-konszernnek miért nem jutnak eszébe ilyen “gegek”? A most futó Jaguarokon lassan már bármilyen embléma lehetne… Legalább pár aprósággal jelezzék már, hogy angol a márka…

Vélemény, hozzászólás?