Nem elég 600 ló az új M5-ben? A Manhart 723-at csinál

Máris készült tuningszett az új M5-ös BMW-hez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Manhart kezelésbe vette a legújabb M-es BMW-t. A 4,4 literes V8-as motorral szerelt M5 erejéhez több mint 100 lóerőt adtak. 723 ló összkeréken hogy hangzik?


A BMW M5 600 gyári lóereje messze nem a 4,4 literes duplaturbós V8-as csúcsteljesítménye, már a Competition csomag is plusz 25-öt pakol rá. Ám nem a BMW és nem is az M részleg az, aki a legtöbbet hozza ki a V8-asból, a Manhart az elsők között jelentkezett saját tuningkészletével. Megpiszkálják a vezérlőegységet, amivel 723 lóerőre emelik a hatodik generációs M5 teljesítményét, aminek összkerékhajtással immáron már némi értelmét is látni. 0-100-as gyorsulási adatot nem közöltek, 200-ra viszont 5,9 másodperc alatt katapultál.
Hirdetés

Folytatásként KW sport lengéscsillapítókat kap, amiktől 2 centivel alacsonyabbra kerül, de még épp elfordulnak a 21 colos alufelnik. Rozsdamentes acél kipufogórendszert, karbonszálas műanyagból készült diffúzort is kap, négy kipufogóvége még fenyegetőbb. Az MH5 700 névre keresztelt Manhart tuningmodell saját fényezést és dekorcsíkokat hord, bent állítólag csak a kormány emblémáját és a szőnyegeket cserélik ki.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?