Nem győzik az új Bentley gyártását

Nagy siker lett a Bentley új SUV-ja, a Bentayga gyártása maximumon pörög

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alulbecsülte a Bentley a Bentayga sikerét, emiatt a gyártói kapacitást is meg kellett növelniük. Ennek ellenére közel két évet kell várni a luxus SUV-ra.


Wolfgang Dürheimer, a Bentley első számú embere elmondása alapján, eddig több mint 10 ezer megrendelés érkezett legújabb modelljükre, a Bentayga SUV-ra. A korábbi 3600 db/év kapacitást 5500 darabosra emelték, de még így is 2 évre van szükség, hogy egy most megrendelt autó leguruljon a gyártósorról.
Hirdetés
Dürheimer elmondta, hogy jövőre arra törekszenek, hogy ezt az éves kapacitást tovább növeljék. Idén valójában nem is tőlük, hanem a beszállítóktól függ a teljesítmény. A partnercégekkel ugyanis évi 3600 darabra szerződtek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 07:22
    Permalink

    A Range Rover után(ami a kategóriájában fogalom) meg is lepődtem volna, ha a Bentley nem hoz ki egy hasonlót. Nekem tetszik. Olvashattuk nemrég, hogy a Rolls-nak is lesz. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a szinte már utolsó bástyának tekinthető Ferrari meddig tud még kitartani – nyilván a Ferrari-vezér is látja, hogy nagy pénz van ebben a szegmensben. Egyelőre azonban elzákózik az ötlettől:

    [url]http://blog.caranddriver.com/a-ferrari-suv-you-have-to-shoot-me-first-says-sergio/[/url]

Vélemény, hozzászólás?