Nem hivatalosan, de mégsem tűnik ütősnek az új Subaru WRX

Ízelítők után kiszivárgott képeken is látható az új Subaru WRX

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A gyári ízelítő után már teljes alakos, de nem a gyártótól származó képen is látható a jövő héten debütáló Subaru WRX.

Frankfurtban koncepcióként láttuk, s csak tátottuk a szájunkat, hogy milyen jól néz ki az új Subaru WRX, pontosabban annak koncepciója. Tegnap pedig megérkezett a Los Angelesben pontosan egy hét múlva debütáló kész modell orrát mutató első fotó. Ígéretes volt, ám a gyártó által kiadott vágyfokozó kép után kisvártatva megjöttek a teljes modellt ábrázoló fotók, s bár ezek még nem hivatalos, hanem kiszivárgott képek, ezeken mégsem tűnik olyan ütősnek a legújabb WRX, mint az várható volt.
Hirdetés

Sebaj, mondhatják sokan, a WRX ugyanis eddig is az a modell volt, ami gyakorlatilag bárhogyan nézhetett ki, azt a rajongói szépnek látták. Megvan persze a power dome, a ma elmaradhatatlanul hókotrós frontspoiler. Műszaki adatok továbbra sincsenek, ami azonban biztosnak vehető, az a turbós boxermotor és az állandó összkerékhajtás, valamint a legalább 300 lóerős teljesítmény és az 5 másodperc alatti gyorsulás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?