Nem lépte túl a súlykorlátot, mégis büntetést kapott a sofőr

Mai fogás: még a vontatóra rakott teherautó platóján is volt egy személyautó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ma reggel állították meg a rendőrök azt a "járműszerelvényt", aminél a súlykorlát még rendben is volt, a felpakolt autók rögzítése viszont kevésbé.

A police.hu oldalon látható fotók igen bizarr "járműszerelvényt" mutatnak, igaz, inkább horrorkaravánnak tűnik az a teherautó és utánfutója, amit ma reggel (február 21-én) 8 óra 35 perckor állítottak meg a Pest megyei autópályás rendőrök az M0 autóúton. A ponyvás teherautó platóján a képek szerint valamilyen alvázas járműrész utazott, utánakötve pedig egy kéttengelyes utánfutó, amin egy platós Mercedes-Benz Sprinter, valamint egy Honda Insight. Itt még nincs vége a történetnek, hiszen a vontatóra tett Sprinter platóján is volt egy SEAT Ibiza.
Hirdetés
Döbbenet, de az M1, azaz "Nyugat" felől az M5 irányába tartó bolgár honosságú teherautó a forgalmija szerint nem volt túlterhelve, a sofőr a rakomány nem megfelelő rögzítése miatt mégis 50 ezer forintos bírságot kapott, majd miután megszüntette a szabálytalanságot, folytathatta az útját.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?