Nem tét nélküli a Brit Nagydíj

Button vagy Hamilton húzza a fejére a WC-t?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Különleges fogadást ajánlott Jenson Buttonnak és Lewis Hamiltonnak egy 11 éves kisfiú: aki rosszabbul szerepel a hétvégi Brit Nagydíjon, húzza a fejére a WC-t.

Az oldott légkörű beszélgetés végén egy 11 éves Clark nevű fiú interjút készíthetett a két világbajnokkal, a kórház saját lapja számára.
Clark javaslatára Button és Hamilton ráálltak egy fogadásra, hogy ki jön ki jobban a hétvégi versenyen. Amikor pedig megkérdezték, hogy milyen tétet javasol, Clark magától értetődően rávágta:
„A vesztes dugja a fejét a WC-be és húzza le.”
Bár a hírek szerint a javaslat mind a két versenyző tetszését kiváltotta. Legalábbis annak merészsége. Végül azonban másban állapodtak meg.
A Great Ormond Street Kórház nem ismeretlen a Formula–1-es csapatok számára, hiszen a gyermekklinika szinte az egész mezőny támogatását élvezi.
Bernie Ecclestone az amúgy nagyon szűkmarkúan osztogatott boxbelépőkből mindig félretesz párat a srácoknak, és már jó néhányezer jótékony F1-es font is landolt a kórházban.

A legérdekesebb azonban az, hogy két szívsebész is tanult Formula–1-es csapatoknál, ahol abban kértek segítséget, hogy a műtétek után hogyan tudnák olyan precízen és hibamentesen megoldani a gyerekek átadását az intenzív osztálynak, mint ahogyan az F1-ben a kerékcserét végzik.
A Ferrari és a McLaren-csapat is az orvosok segítségére sietett, akik a kerékcsere gyakorlatát olyan sikerrel ültették át a műtőbe, hogy azóta is világszerte tanítják a technikát.
De azért visszatérve Buttonra és Hamiltonra, ha a hétvégén a szokottnál is keményebben küzdenek, akkor felmerül a gyanú, lehet, hogy mégis az eredeti tét mellett maradtak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?