Nem tetszett az ajándék BMW, folyóba lökte a drága meglepetést

Egy indiai fiatal nem azt kapta, amire vágyott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem minden ajándék válthat ki örömöt az ünnepeltből, most egy 18 éves indiai fiú fejezte ki nemtetszését, méghozzá elég extrém módon.

Bizonyára legtöbbünk nem kapott BMW-t a tizennyolcadik születésnapjára (sajnálatos módon...), ám van, akinek még egy ilyen nagy ajándék sem nyeri el a tetszését. Az indiai fiatal szülei döntöttek úgy, hogy 18 éves fiúkat egy fehér 3-as BMW-vel lepik meg születésnapja alkalmából, annak ellenére, hogy az ifjú nem rajongott a bajor márka termékeiért, sokkal inkább szeretett volna egy Jaguar volánja mögé ülni. A fiatalt olyan düh önthette el az ajándék láttán, hogy az eladás helyett gondolatai a pusztítás irányába terelődtek és egyszerűen a folyóba lökte a négyajtóst.
Hirdetés
A folyóba landolás után az ajándék 3-as BMW egy sziget csücskében fennakadt, majd onnan kiszabadulva nyitott csomagtartóval úszva lassan süllyedésnek indult. A helyi lakosság figyelmének kereszttüzében a szedán némi “hajókázás” után végül a folyó fenekén parkolt le. Arról nem szólnak a hírek, hogy a luxusban élő fiatal a BMW tönkretétele után vajon megkapta-e a hőn áhított Jaguart vagy kénytelen beérni a fotókon szereplő motorkerékpárral, netán büntetésképpen egy ideig az indiai tömegközlekedést kell élveznie. Mindenesetre a szülők bizonyosan megtanulták, hogy fiuk egészen biztosan nem rajong a BMW-kért, a következő születésnap előtt pedig érdemes lesz megkérdezni, hogy mivel szeretne közlekedni a fiatalember. A hatóság nem bünteti meg tettéért a fiatalt, mivel állításuk szerint mentális betegséggel küzd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?