Nézd meg az új Toyota Supra összes színét!

Megmutatták, hogy milyen fényezésekkel kérhető az új Supra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nyolc kölönböző szín található az új Toyota Supra palettáján, de a Launch Edition modelleket megfűszerezik néhány kiegészítővel.


Még nem él a konfigurátor az új Toyota Suprához, de Észak-Amerikában már elárulták, hogy milyen színekkel rendelhető a sportautó. Az első vásárlók, akik a Launch Edition modell mellett döntenek, egyedi színeket kapnak. Három közül választhatnak, amelyek a fehér (Absolute Zero White) vörös díszbetétekkel, a fekete (Nocturnal Black) szintén vörös kiegészítőkkel és a vörös (Renaissance Red 2.0) fekete díszítőelemekkel.
Hirdetés

Persze az alap Suprákhoz is kérhető a fenti három szín, csak hiányoznak majd róluk a más színű díszbetétek, illetve az egyedi könnyűfém keréktárcsák. A további színek pedig az ezüst (Tungsten Silver), kétféle szürke (Phantom Matte Grey és Turbulence Grey), a sárga (Nitro Yellow) és a kék (Downshift Blue).

A Launch Edition modellek már tavasszal megérkeznek a márkakereskedésekbe, viszont a többi modell csak ősszel látható majd a bemutatótermekben. A Supra alapára az USA-ban az előzetes információk alapján 49 990 dollár lesz, ami körülbelül 13,8 millió forintnak felel meg. Launch Edition modellből azonban csak 1500 darabot készítenek az USA piacára, ezeknek az alapára 55 250 dollár lesz, tehát körülbelül 15,3 millió forint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?