Nézd meg milyen lehet az új Skoda Octavia!

Elkészítették a kémfotók alapján az új Octavia arcát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Továbbra is az Octavia a Skoda legkelendőbb típusa, hiába hördültek fel sokan a ráncfelvarrás utáni osztott fényszórók láttán. Azonban hamarosan érkezik a következő generáció. Vajon, milyen arcot kap?

A kérdésre a Motor1 próbált választ adni, miután az eddig napvilágot látott kémfotók alapján próbálták megrajzolni az Octavia következő generációját. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a tesztköröket futó prototípusokat elég rendesen bebugyolálták a kamuflázs köntösbe, és a végeredményen jól látszik, hogy nem kevés inspirációt merítettek a Scala vonalaiból.
Hirdetés
Tavaly egyébként 7,3 százalékkal nőttek az Octavia eladásai. Világszerte 388 200 darabot adtak el a típusból, ami majdnem több, mint a Fabia és a Rapid eladásai együttvéve. Az újkori Octaviák sorában már a negyedik generáció következik, de ha a 60 éves múltra visszatekintő nevet nézzük, akkor már az ötödik, és tudják a Skodánál is, hogy nem szabad hibázniuk a formatervvel a legnépszerűbb modelljük esetében. A hamarosan hivatalosan is bemutatkozó Octaviáról egyelőre szinte semmit nem árultak el a gyáriak. Csupán annyi infómorzsát csepegtettek el, hogy a limuzin továbbra is ötajtós marad, de sem a méretnövekedésről, sem a motorizáltságról nincsenek még hivatalosan megerősített információk. Pedig nagyon valószínű, hogy tovább nő az Octavia, amely alsó-középkategóriás autó létére már így is nagyobb utasteret kínál néhány középkategóriás típusnál. A renderelt képen azonban a kombi látható, hiszen a kémfotókon is ezt a modellváltozatot sikerült megörökíteni. Nektek, hogy tetszik?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?